20.03.2018

Lyse utsikter for deg hvis du tar en utdanning mot petroleumsnæringen. Pilene peker oppover…

16.03.2018

Ingeniørstudiet i Havteknologi er et helt nytt studietilbud fra høsten 2018.

På dette studiet kan du spesialisere deg mot Havbruks- eller Olje og gass-næringen. Det er Høgskulen på Vestlandet (@hvl.no) som tilbyr dette studiet på Høgskolesenteret. Bli med på oppturen i våre to største næringer. Søknadsfrist 15. april. Lite miljø - stort utbytte!

02.03.2018

Da ønsker vi velkommen til nytt Kveldsuniversitet den 7. mars.

02.03.2018

Sykepleierstudentene i 2.

studieår har har hatt en spennende uke. De har jobbet med 'kvantitativ forskningsmetode' og kritisk vurdering av forskning. Nyttig kunnskap for kvalitet i praksis og for bacheloroppgaven som kommer neste år. Vi er imponert over innsats og resultat. Dette blir gode sykepleiere!

21.02.2018

I dag hadde vi besøk fra Høyre, og vi fikk anledning til å oppdatere Mathilde Tybring-Gjedde og Vetle Wang Soleim om vårt arbeid på Høgskolesenteret og om planer og status i prosjektet Campus Kristiansund.

Vi takker for besøket, og ønsker velkommen tilbake!

07.02.2018

I dag ble det i regi av Høgskulen på Vestlandet og Vindel arrangert grunderdag for avgangsstudentene på Undervannsteknologistudiet på HiKSU.

Takk til studenter og bedrifter for flotte presentasjoner.

27.01.2018

Første helgesamlingen på forkurset i realfag ferdig!

Fredag kveld og lang lørdag - da passer det utmerket med en rolig søndag etterpå. Godt utbytte for alle elevene, og ganske spennende for bidragsyterne fra Mathivation og ENT3R også! Takk til alle for topp innsats og stamina. Ny samling tirsdag kveld venter for de som skal bestå eksamen i mai!

26.01.2018

Stor begivenhet på Høgskolesenteret i dag – Per Engelseth har fått personlig opprykk til professor i logistikk.

Per Engelseth har siden 2012 vært ansatt ved Høgskolen i Molde med arbeidssted i Kristiansund. Opprykket bidrar til å befeste Høgskolen i Moldes posisjon innen logistikkfaget, og det vil også bidra til styrke høgskolens tilstedeværelse i Kristiansund. I etableringen av Campus Kristiansund er det satt en målsetting om å styrke det lokale fagmiljøet, og med dette opprykket opplever vi at man er på god vei til å realisere denne målsettingen. Vi gleder oss over at Per er den første fra Høgskolen i Molde med arbeidssted her i Kristiansund som har fått opprykk til professor.

24.01.2018

Gode studenter på HiM sitt sykepleiestudium på Høgskolesenteret i Kristiansund.

13.01.2018

Høgskolesenteret i Kristiansund shared Kveldsuniversitetet’s post.

image
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
http://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off