21.07.2017

LÅNEKASSEN Ønsker du å søke lån i Lånekassen, men finner ikke studiet du har kommet inn på?

Ta kontakt med Studentservice på Høgskolen i Molde - 71 21 40 00 eller post@himolde.no. Lykke til - og velkommen som student!

20.07.2017

Mange søkere har allerede akseptert tilbud om studieplass ved studiene som går hos oss.

Jakten på bopel er allerede i gang. Kommende student på 'Marin logistikk og økonomi' Sophie Fossmark kom fra Bergen i dag for å gjøre seg kjent i byen og lete etter et sted å bo. Hva gjør vi på HiKSU da? Selvfølgelig tar vi henne med på omvisning og gir henne en kort introduksjon om byen. Vi håper hun og alle andre nye studenter synes byen er like flott som vi synes, og at alle finner seg et sted å bo under studiene. Det skal være annerledes og bra å studere i Kristiansund! Lite miljø - stort utbytte!

20.07.2017

Har du fått tilbud om studieplass på Bachelor i sykepleie, og ønsker å studere i Kristiansund?

Da må passe på å du legge inn ønsket studiested på QuestBack-lenka som står i selve tilbudsbrevet du får i postkassen din på www.samordnaopptak.no. Du finner litt mer informasjon om dette på hjemmesiden til Høgskolen i Molde - http://www.himolde.no/studier/BachelorisykepleieMolde/Sider/side.aspx (Dersom du ikke legger inn et ønsket studiested blir du automatisk tildelt plass i Molde) Velkommen som student på Høgskolen i Molde sitt sykepleiestudium ved Høgskolesenteret i Kristiansund! Lite miljø - stort utbytte!

19.07.2017

Logistikkstudentene på HiKSU er organisert i NITO – Norges ingeniør- og teknologorganisasjon,og har organisert egen NITO lokalavdeling i Kristiansund.

I lokalavdelingen er det stort engasjement og det jobbes aktivt med spørsmål av betydning for studentene. Interessen for studier rettet mot tekniske bransjer er mindre enn tidligere - noe studentene i dette leserinnlegget mener er ubegrunnet

19.07.2017

Nye studenter på vei til Kristiansund – Høgskolen i Molde har sendt ut tilbud om studieplass til heldige søkere.

Har du hybel eller leilighet å tilby - bruk vår gruppe på Facebook slik at nye studenter finner seg husrom (https://www.facebook.com/groups/StudenthyblerOgLeiligheterIKristiansund/)

19.07.2017

I dag er opptaket klart til studiene som tilbys på Høgskolesenteret.

Lurer du på noe så ring oss gjerne. Kontaktinformasjon og annen informasjon finner du på vår hjemmeside www.hiksu.no. Du finner også nyttig informasjon om åpningsuka og studentarbeidet ved HiKSU på studentforeningen sin Facebookside - https://www.facebook.com/HIKSU.Aktivitetsgruppa/ Vi ser frem til studiestart, og ønsker alle nye studenter velkommen den 16. august!

04.07.2017

Du har fortsatt mulighet til å søke på årsstudium i velferdsteknologi! Utvidet søknadsfrist 1.

august 2017.

29.06.2017

Da er vi kommet til siste episode i æStudent sin føljetong om det å være student i Kristiansund.

Fikk du ikke sett de forrige episodene sa du? Fortvil ikke! Du finner alle episodene lengre ned på siden - sammen med flere videoer som viser studentlivet og presenterer aktører i bransjene som logistikkstudiene er innrettet imot. Husk fristen for omprioritering som er 1. juli. Har du spørsmål om studiene eller det å være student i Kristiansund - ikke nøl med å ta en telefon til oss innen fristen! Lik og del gjerne! Lite miljø - stort utbytte!

28.06.2017

I dag i Kristiansund: “Campus-konferansen 2017”.

En svært viktig konferanse for utvikling av framtidens studietilbud på Kristiansund og Nordmøre. Nye spennende studietilbud allerede fra høsten og spenstige planer for videre utvikling og realisering.

28.06.2017

Da har turen kommet til Kirklandet I æStudent sin føljetong om byen.

Denne serien beskriver studiebyen Kristiansund sett med studenters øune. Episode 5/6. Lik og del gjerne! Lite miljø - stort utbytte!

image
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
http://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off