09.06.2018

Fredag hadde vi gleden av å ta imot besøk fra Fremskrittspartiet FrP.

. Det var stortingsrepresentantene Jan Steinar Engeli Johansen og Åshild Bruun-Gundersen som sammen med lokallagsleder Erik Aukan tok en besøksrunde sammen med oss til Fagskolen i Kristiansund, Helseinnovasjonssenteret og Norske Shell. Hovedtema var kunnskapsutvikling og -deling, digitalisering og talentutvikling, og her fikk de besøkende introduksjon til mange spennende og banebrytende nasjonale og internasjonale prosjekter som initieres og drives fra vår region. Dette er perfekte omgivelser for utdanningstilbudene på Høgskolesenteret i Kristiansund og gode partnere i utviklingen av Campus Kristiansund. Stortingsrepresentantene ga gode tilbakemeldinger på at vi grep muligheter som å videreutvikle barnehagelærerutdanningen med en ny og unik spesialisering i samarbeid med Regionrådets nettverk, Dronning Mauds Minne Høgskole og Høgskolen i Molde. Dette er et studium som trenger studieplasser slik at vi kan ta opp studenter allerede høsten 2019. Campus Kristiansund snakket spesielt om behovet for husleiestøtte til Høgskolen i Molde slik at bygging av Campus Kristiansund kan starte som planlagt i 2020. Vi takker for besøket og ønsker velkommen tilbake!

05.06.2018

I dag har Høgskolesenteret i Kristiansund sammen med Campus Kristiansund hatt gleden av å presentere dagens og fremtidens løsning for høyere utdanning på Nordmøre for Rebekka Borsch som er statssekretær for forskning- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø i Kunnskapsdepartementet.

Vi snakket spesielt om behovet for studieplasser til barnehagelærerutdanning fra 2019, og husleiestøtte for å sikre det nye Campusbygget. Vi regner med statssekretæren merket seg at vi sitter langt framme på stolen i dette arbeidet. Takk for besøket og velkommen tilbake! Campus Kristiansund skal ta imot de første studentene til studiestart i 2022. Vi håper embedsverket og politikerne bidrar til å sette saken på dagsordenen slik at dette målet kan nås. Her ser vi delegasjonen på befaring der Campus Kristiansund.skal bygges.

05.06.2018

Spennende nyheter! Campus Kristiansund går videre mot åpning høsten 2022.

04.05.2018

I dag har vi hatt gleden av å ta imot Marianne Synnes og Turid Kristensen fra Høyre.

Begge sitter i utdannings og forskningskomiteen og var derfor spesielt interessert i lokal FoU-aktivitet og yrkesrettet opplæring/ utdanning i vår region i tillegg til arbeidet opp mot Campus Kristiansund som skal stå innflyttingsklar i 2022. Rundturen startet hos Kristiansund videregående skole og Fagskolen i Kristiansund og fortsatte videre til GC Rieber Oils, Stranda Prolog og avsluttet på Høgskolesenteret. Vi takker for besøket og håper Høyre vil fortsette å støtte utviklingen innenfor utdanning og FoU på nordmøre. Velkommen tilbake!

13.04.2018

På Marin logistikk og økonomi studerer du i tett kontakt med aktørene i marin næring.

Her får du tidsriktig kompetanse som gjør deg kvalifisert til mange spennede oppgaver i denne globale næringen. Husk å søk innen 15. april! Lite Miljø - stort utbytte!

12.04.2018

Både Høgskolen i Molde og Høgskulen på Vestlandet HVL tilbyr bachelorutdanninger i Kristiansund.

Starter du på en av bachelorutdanningene i Kristiansund er du godt posisjonert for oppgangstidene - både i olje og gassindustrien og i havbruksnæringa! Mer informasjon på www.hiksu.no Husk å søk innen fristen 15. april! Lite miljø - stort utbytte!

12.04.2018

Bachelor i Petroleumslogistikk gir deg ettertraktet kompetanse!

Høgskolen i Molde har gitt dette tilbudet i Kristiansund siden 2002. Nå kan du også søke opptak, men pass på å overholde søknadsfristen som er 15. april! Lite Miljø - stort utbytte!

10.04.2018

Havbruksnæringen står foran en formidabel vekst.

Ledende miljøer spår en mangedobling av produsert volum frem mot 2050. Med en Bachelor i Marin logistikk og økonomi får du ettertraktet kompetanse og kan bidra i denne veksten. Dette studietilbudet gis av Høgskolen i Molde. Ikke glem å søk innen 15. april! Lite miljø - stort utbytte!

08.04.2018

Kristiansund er en baseby.

Her kan du studere tett på ledende miljøer som yter tjenester og service til petroleumsindustrien. Bachelor i Petroleumslogistikk gir tung og etterspurt kompetanse mot denne sektoren. Utdanningen tilbys av Høgskolen i Molde. Husk å søk innen 15. april! Lite miljø - stort utbytte!

06.04.2018

På Høgskolesenteret tilbys mange spennende utdanninger.

Her kan du blant annet ta Bacelor ingeniør i Havteknologi som tilbys av Høgskulen på Vestlandet HVL. Husk å søke innen 15. april. Lite miljø - stort utbytte!

image
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
http://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off