23.11.2017

I dag feires det med kake på HiKSU.

Gjennom året er 120 studieplasser tildelt og øremerket til framtidens høgskoletilbud i Kristiansund. Tilbudet Campus Kristiansund begynner å ta form. Gratulerer Nordmøre!

22.11.2017

Studieplasser til ingeniørstudiet på plass i statsbudsjettet for 2018.

Dette er meget gode nyheter for studietilbudet på HiKSU. Nå ser vi frem til å rekruttere studenter til studiestarten i august 2018 (+ artikkel)

20.11.2017

Marte og Trym er nå ferdige med sin praksisperiode i Etiopia, de har hospitert på prematur-, føde- og barneavdeling.

De har også vært innom Hiv/aids klinikk, helsestasjon og rehabiliteringshjem for syke, hjemløse og utviklingshemmede. De har lært mye om ulikhetene på sykehus i Norge og Etiopia. Før de dro hadde de en innsamling av penger og barneklær som de har gitt til de forskjellige avdelingene. Sjekk gjerne Sykepleierstudenter i Etiopia for flere oppdateringer 🙂

20.11.2017

Da er vi straks klare for novemberutgaven av Kveldsuniversitetet.

Thomas Bjørdal skal denne gangen gi oss et blikk "bak scenen" på vindenergi og Smøla Vindpark som kompetansesenter på grønn energi. Velkommen den 28. nov kl 19:00!

09.11.2017

Denne helga deltok Erlend fra HiKSU på Sett Sjøbein sin marin student bootcamp, dette er et program hvor engasjerte og nysgjerrige studenter fra hele landet og ulike studieretninger har vært i Kristiansund, Averøy og Smøla for å lære mer om havbruksnæringen.

Sett Sjøbein arrangerer Marin student bootcamp på vegne av Nærings- og fiskeridepartementet (Norge) Kristiansund er et flott utgangspunkt for en slik bootcamp. Med marine miljøer og bedrifter i byen, på Averøya og Smøla er det lett å sette sammen et spennende program for studenten. Anbefaler alle som vil lære mer om idéen og bootcampen her: http://settsjobein.no/

02.11.2017

Høgskolesenteret i Kristiansund shared Høgskolen i Molde’s post.

31.10.2017

3.

års studentene på sykepleie i Kristiansund, Marte og Trym har benyttet muligheten til å ta en 4 ukers lang praksis i Etiopia sammen med to andre studenter fra Sykepleierutdanningen Høgskolen i Molde

25.10.2017

Odin Kvalvåg Dahlen og Andreas Møll Kleiven fikk PostNords pris for beste masteroppgave denne uka.

Odin og Andreas tok sin Bachelor i Petroleumslogistikk i Kristiansund og har nå avsluttet sin mastergrad i Molde. Det er Høgskolen i Molde som tilbyr både bachelor- og mastergradsutdanningen i petroleumslogistikk. Vi gratulerer med prisen, og ønsker begge to lykke til videre!

25.10.2017

Høgskolesenteret i Kristiansund shared Kveldsuniversitetet’s post.

19.10.2017

Da er vi straks klare for oktoberutgaven av Kveldsuniversitetet.

Denne gangen er det doktorgradsstipendiat Linda Kornstad Nygård som tar for seg ernæring for eldre. Temaet er allmengyldig og gjelder for oss alle - uavhengig av alder. Velkommen!

image
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
http://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off