Bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi

Bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi

Næringsliv og offentlige aktører har et ønske om å redusere sitt miljømessige fotavtrykk. Både fordi dette er et krav fra myndigheter nasjonalt og internasjonalt, men også fordi kunder og samarbeidspartnere foretrekker bedrifter som har en bærekraftig utvikling og som vet hvordan en kan utvikle sin forretningsdrift mot det grønne skiftet.

Store bedrifter og store kommuner har opprettet egne stillinger som jobber med bærekraftig utvikling av bedriften. Formell kompetanse på området er ettertraktet.

Fremover vil det satses mer på produktdesign for å øke mengden som kan gjenbrukes eller komposteres, i tillegg til å redusere mengden av det vi i dag kaller restavfall. Det er også et større fokus på bruk av restråstoff – og returlogistikk og waste management er mer aktuelt enn noen gang. Dette krever kunnskap.

Om studiet:
Studiet i bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi skal gi grunnlag for å utvikle og drifte virksomheten blant annet i samsvar med økologiske prinsipper, for å bidra til bærekraftig økonomisk virksomhet.

Dette logistikkstudiet er et nytt og moderne studium som vil gi deg en etterspurt spesialisering blant aktører i både privat og offentlig sektor.

Jobbmuligheter:
Etter endt studium vil du kunne jobbe spesialisert innenfor dette fagområdet for store organisasjoner eller i administrative stillinger innenfor logistikk, økonomi, markedsføring, innkjøp eller salg i små og mellomstore bedrifter.

Mer informasjon om dette studiet kan du finne på Høgskolen i Molde sine hjemmesider

FN's bærekraftsmål

VARIGHET
3 år (6 semestre)

STUDIEMODELL
Heltid

STUDIEPOENG
180 studiepoeng

STUDIESTART
August 2019

TILBYDER
Høgskolen i Molde

image
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
http://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off