Beredskapsledelse – årsstudium

Beredskapsledelse – årsstudium

Årsstudiet i beredskapsledelse er utviklet gjennom et samarbeid mellom Høgskolen i Molde, Kristiansund kommune, Møre og Romsdal fylkeskommune samt oljeselskaper og andre beredskapsaktører i regionen.

Studiet er skreddersydd ut fra de krav som nå stilles til kommuner, offentlige etater og privat næringsliv med hensyn til HMS, risikoanalyser og beredskapsplanlegging.

 

Målgruppen

Studiet retter seg mot personer i arbeid som har HMS, risikoanalyser og beredskap som en del av sine oppgaver eller som ønsker å jobbe med sikkerhet og beredskapsplanlegging, for eksempel:

  • Ansatte i offentlig forvaltning (kommune, fylkeskommune)
  • Ansatte i privat næringsliv, for eksempel innenfor olje- og gassindustrien, transport, drift og vedlikehold, sikkerhetstjenester og øvrige som er opptatt av sikkerhet og beredskap.
  • Ansatte i ulike beredskapsorganisasjoner (eks: IUA) Ansatte i politi og brannvesen

 

Mål for studiet

Gjennom studiet vil studentene få en solid faglig plattform for å kunne utføre beredskapsarbeid i egen virksomhet. Studiet gir kompetanse innen systematisk og planmessig beredskapsledelse. I løpet av studiet vil studentene arbeide med ulike beredskapsutfordringer og vil få kompetanse til å utarbeide beredskapsstrategier og beredskapsplaner for mange ulike virksomheter. Studiet vil gjøre studentene kvalifisert til stillinger innen beredskapsplanlegging og beredskapsledelse. Dette er i dag et arbeidsmarked i vekst.

 

Mer informasjon om studiet finner du på Høgskolen i Molde sin hjemmeside.

STUDIEMODELL
Deltid, samlingsbasert

STUDIEPOENG
60 studiepoeng fordelt over 2 år

HVORDAN SØKE
Søknad sendes direkte til Høgskolen i Molde

NESTE OPPSTART
August 2018

TILBYDER
Høgskolen i Molde

image
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
http://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off