Havteknologi

Bachelor ingeniør i Havteknologi

Fra høsten 2018 er det mulig å studere Havteknologi på Høgskolesenteret i Kristiansund. Det er Høgskulen på Vestlandet som tilbyr denne bachelorutdanningen i Havteknologi hos oss.

Studiet er nyutviklet, og gir underveis i studiet mulighet for spesialisering mot havbruk eller mot petroleumsrettet undervannsteknologi.

Begge disse utdanningsretningene har fokus på overvåking av miljøet, for all utvikling i havet må utføres på en bærekraftig og god måte.

Under utdanninga har vi nært samarbeid med næringen, og det er mulighet for utplassering i praksis, ekskursjoner og oppgaveskriving i en verdensledende industri.

Mer informasjon om studiet finner du på Høgskulen på Vestlandet sin hjemmeside her

Detaljert informasjon om kursene og oppbyggingen av studiet ligger her

 

Forkurs realfag

Synes du at dette studiet høres interessant ut, men du mangler realfagene for å søke opptak? Da har du sjansen for å kvalifisere deg gjennom vårt forkurs som startet den 9. januar.

NB! Det er fortsatt mulig i en kort periode å melde seg på men nå haster det nå å melde seg på.

Mer informasjon om forkurset og lenke til påmeldingsskjema finner du her.

VARIGHET
3 år (6 semestre)

STUDIEMODELL
Heltid

STUDIEPOENG
180 studiepoeng

NESTE OPPSTART
August 2018

TILBYDER
Høgskulen på Vestlandet

«Stranda Prolog er en leverandørbedrift i sterk vekst. Våre produkter og tjenester er i første rekke rettet mot havbruks- og sjømatnæringen. Vi utvikler og produserer teknisk avanserte produkter rettet mot næringens behov for flytting, behandling og prosessering av fisk.

Vi legger merke til at denne utdanningen er sterkt næringsrettet og spesialisert inn mot marin sektor. Vi har de siste årene økt staben med 1-2 medarbeidere pr måned, og har foreløpig ingen plan om å endre dette. Med denne kompetansen vil du være en attraktiv medarbeider i vår fremtidige satsing!»

– Jacob G. Hoseth, Teknologisjef/ CTO, Stranda Prolog AS

«Digitalisering, automatisering, fjerndrift, sensorikk, robotteknologi, kamerateknologi er områder vi vil se mer av i fremtiden»

– Per Christian Engedal, Chief Technical Officer, Ocea/ Steinsvik

image
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
http://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
http://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off