fbpx

Sykepleie

Bachelor i sykepleie

Sykepleieryrket gir deg mulighet til å hjelpe mennesker som på grunn av sykdom eller funksjonssvikt trenger behandling, rehabilitering eller veiledning.

Studiets innhold
Sykepleierutdanningen er sammensatt av teori- og praksisstudier. Undervisningen varierer mellom forelesninger, gruppe- arbeid, litteraturstudier og praksisstudier. Sykepleieteori, hygiene, sykdomslære, psykologi, sosiologi og helsejuss er noen av undervisningstemaene. Halvparten av studiet foregår ute i praksis på sykehjem og omsorgssentre, medisinsk og kirurgisk avdeling, i hjemmesykepleien, innen psykiatrien og innen folkehelsearbeid.

Jobbmuligheter
Sykepleiere arbeider med både barn, unge, voksne og eldre og samarbeider ofte tverrfaglig med andre yrkesgrupper. Behovet for sykepleiere er stort og du vil kunne finne deg jobb over hele landet.

 

SYKEPLEIESTUDIET I KRISTIANSUND

Deltidsmodell (4år)
Deltidsstudiet er samlingsbasert. Undervisningen tilbys i Kristiansund, og delvis digitalt. Kliniske studier (praksis) vil foregå på Nordmøre og i Romsdal. Deltidsstudiet har egen søkerkode på samordna opptak.

Studiet disponerer egen øvingsavdeling i Kristiansund. Her får studentene også muligheten til læring gjennom simulering på avansert og moderne simulatorutstyr.

 

Mer informasjon om studiet finner du på Høgskolen i Molde sin hjemmeside.

VARIGHET
4 år

STUDIEMODELL
Deltid,  samlingsbasert

STUDIEPOENG
180 studiepoeng

NESTE OPPTAK
2023 – studiestart i august (med forbehold om endringer)

TILBYDER
Høgskolen i Molde

image
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
https://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off