Sykepleie

Bachelor i sykepleie

Sykepleieryrket gir deg mulighet til å hjelpe mennesker som på grunn av sykdom eller funksjonssvikt trenger behandling, rehabilitering eller veiledning.

Studiets innhold
Sykepleierutdanningen er sammensatt av teori- og praksisstudier. Undervisningen varierer mellom forelesninger, gruppe- arbeid, litteraturstudier og praksisstudier. Sykepleieteori, hygiene, sykdomslære, psykologi, sosiologi og helsejuss er noen av undervisningstemaene. Halvparten av studiet foregår ute i praksis på sykehjem og omsorgssentre, medisinsk og kirurgisk avdeling, i hjemmesykepleien, innen psykiatrien og innen folkehelsearbeid.

Jobbmuligheter
Sykepleiere arbeider med både barn, unge, voksne og eldre og samarbeider ofte tverrfaglig med andre yrkesgrupper. Behovet for sykepleiere er stort og du vil kunne finne deg jobb over hele landet.

 

STUDIETILBUDENE I KRISTIANSUND

Deltidsmodell (4år)
Deltidsstudiet er samlingsbasert. Undervisningen tilbys i Kristiansund, og delvis digitalt. Kliniske studier (praksis) vil foregå på Nordmøre og i Romsdal. Deltidsstudiet har egen søkerkode på samordna opptak.

Heltidsmodell (3år)
Heltidsstudiet i sykepleie er lagt til Molde, men har egen studiegruppe i Kristiansund. Studiegruppe Kristiansund vil få noe av undervisningen tilrettelagt i Kristiansund, i tillegg benyttes videooverført undervisning. Undervisningen for heltidsstudiet som gis til samlet kull vil foregå i Molde. Kliniske studier (praksis) vil foregå på Nordmøre og i Romsdal.

Kristiansund har felles opptak og gjennomføring med studiegruppe Molde. Dette betyr at man søker opptak til heltidsstudiet i Molde. Man kan senere velge studiested Kristiansund. Dette skjer i forbindelse med tilbud om studieplass ved Høgskolen i Molde (i juli måned).

Studiet disponerer egen øvingsavdeling i Kristiansund.

 

Mer informasjon om studiet finner du på Høgskolen i Molde sin hjemmeside.

VARIGHET
Deltid 4 år
Heltid 3 år

STUDIEMODELL
Deltid 75%
Heltid 100%

STUDIEPOENG
180 studiepoeng

NESTE OPPSTART
Deltid: Ikke oppstart i 2020
Heltid: August 2020

TILBYDER
Høgskolen i Molde

image
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
https://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off