fbpx

Barnehagelærer

Barnehagelærer med vekt på ledelse

Barnehagen er første arena for barns utdanning. Som barnehagelærer er du med å legger viktige premisser for barns læring og dannelse. Dette er faktorer som gjør barn til gode mennesker og legger grunnlaget for at barna senere skal bli dyktige elever og gode samfunnsborgere. På Høgskolesenteret i Kristiansund kan du ta en unik utdanning som sikrer deg etterspurt kompetanse i barnehager.

Om studiet:
Denne utdanningen er den eneste av sitt slag i Norge – den legger vekt på ledelse av samspillet i barnehagen, og ledelse av de prosesser barnehagen har med sine omgivelser. I dette inngår personalledelse, pedagogisk ledelse og ledelse av utviklingsarbeid.

I barnehagelærerstudiet inngår 100 dager veiledet praksis, hovedsakelig i barnehage. Praksis legges så langt det er mulig til Nordmøre og Romsdal.

Dette studiet går på deltid over 4 år. Det vil bli månedlige samlinger på Høgskolesenteret i Kristiansund gjennom studiet.

Jobbmuligheter:
Barnehager over hele landet

Mer informasjon om dette studiet kan du finne på hjemmesiden til Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning.

VARIGHET
4 år

STUDIEMODELL
Deltid, samlingsbasert

STUDIEPOENG
180 studiepoeng

NESTE OPPTAK
2024 – studiestart i august

TILBYDER
Dronning Mauds Minne Høgskole   

image
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
https://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off