fbpx

. Det var stortingsrepresentantene Jan Steinar Engeli Johansen og Åshild Bruun-Gundersen som sammen med lokallagsleder Erik Aukan tok en besøksrunde sammen med oss til Fagskolen i Kristiansund, Helseinnovasjonssenteret og Norske Shell. Hovedtema var kunnskapsutvikling og -deling, digitalisering og talentutvikling, og her fikk de besøkende introduksjon til mange spennende og banebrytende nasjonale og internasjonale prosjekter som initieres og drives fra vår region.
Dette er perfekte omgivelser for utdanningstilbudene på Høgskolesenteret i Kristiansund og gode partnere i utviklingen av Campus Kristiansund. Stortingsrepresentantene ga gode tilbakemeldinger på at vi grep muligheter som å videreutvikle barnehagelærerutdanningen med en ny og unik spesialisering i samarbeid med Regionrådets nettverk, Dronning Mauds Minne Høgskole og Høgskolen i Molde. Dette er et studium som trenger studieplasser slik at vi kan ta opp studenter allerede høsten 2019.
Campus Kristiansund snakket spesielt om behovet for husleiestøtte til Høgskolen i Molde slik at bygging av Campus Kristiansund kan starte som planlagt i 2020.
Vi takker for besøket og ønsker velkommen tilbake!

0
0
image
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
https://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off