fbpx

Kun 6 dager igjen!
Dette er relevant for alle avgangsstudenter på HiKSU. Mer informasjon på bildet nederst.
Dette vil gi deg en “Kick-Start” på karrieren!

NYTT AV ÅRET er KomHelse som tar opp ferdig utdannede sykepleiere og vernepleiere til et 2årig trainee-løp. Se beskrivelsen fra programledelsen i Kom Trainee:

“Som ferdig utdannet sykepleier eller vernepleier har du nå anledning til å bli en del av Kom Trainee
Vi søker deg som er nyutdannet, eller har noen års arbeidserfaring, og som har lyst til å være med på å utvikle morgendagens helsetjenester.
Kristiansund kommune organiserer opplegget med utgangspunkt i kompetansen til traineene, og organisasjonens behov. Nyutdannede kan få første modul med klinisk praksis. Det er også aktuelt med moduler ved blant annet Tildelingskontoret og Utviklingssenteret. Ved Utviklingssenteret kan traineene bli koblet på de nasjonale pilotene «Trygghetsstandard i sykehjem», «Livets siste dager» og «Pasientsikkerhet». Implementering av velferdsteknologi kan også bli et område traineene kan jobbe med. Et viktig fokus for Kristiansund kommune blir å gi traineene opplæring i metoder og verktøy som gjør de i stand til å jobbe med systematisk forbedringsarbeid.

Det vil også bli tilbudt fagprogram innen innovasjon og tjenestedesign (15 stp.) med oppstart enten høst 2017 eller vår 2018.

Som trainee får du en spennende start på karrieren med opptil tre ulike arbeidsplasser og tre ulike miljø, samt varierte arbeidsoppgaver gjennom et tverrfaglig samarbeid. Har du relevant bakgrunn, og ønsker en spennende karrieremulighet i Kristiansund, ønsker vi deg velkommen som søker til Kom Helse.

Som trainee blir du en del av et sosialt fellesskap med de øvrige traineene, som ser frem til å ta imot helsetraineer fra høsten 2017.

Søk senest 26. februar 2017, via http://komtrainee.no/soeknadsskjema

Mvh Programledelsen i Kom Trainee 97644848”

0
0
image
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
https://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off