fbpx

Juss og økonomi – årsstudium heltid

Juss og økonomi – årsstudium

Årsstudium i juss og økonomi er et tilbud for studenter med interesse for juridiske fag kombinert med bedriftsøkonomi og logistikk.

Studiet tilbys som et heltidsstudium ved Høgskolen i Molde. Formålet med studiet er å utdanne reflekterte studenter, som kan benytte sin kompetanse både innen offentlig og privat næringsliv. Men fagene kan også rette seg mot studenter som ønsker økt kunnskap om ett enkeltemne, og kan følge dette isolert om ønskelig.

Studiets innhold
Det tilbys en grundig innsikt i forvaltningsretten, kjøpsretten og velferdsretten. Det gis også oversikt over andre rettsområder, som alle har sammenheng med økonomiske fag. I tillegg til dette gis det en innføring i logistikkfaget «Innføring i supply chain management», som omhandler kommunikasjon og samordning innad i forsyningskjedene, risikostyring av forsyningskjeder, samt miljømessige konsekvenser av ulike måter å organisere forsyningskjeder på. Det vil også bli gitt kurs i grunnleggende finansregnskap, og hvordan en bedrift maksimerer lønnsomheten (bedriftsøkonomi) og innkjøpsledelse og forhandling.

Videre studier
Studiet gir samlet en selvstendig kompetansegivende årsenhet, men alle emner kan også tas enkeltvis hver for seg. Emnene kan brukes i forskjellige bachelorgrader ved HiMolde. Blant annet bachelor i økonomi og administrasjon.

Mer informasjon om studiet finner du på Høgskolen i Molde sin hjemmeside.

VARIGHET
1 år

STUDIEMODELL
Heltid

STUDIEPOENG
60 studiepoeng

NESTE OPPTAK
2024 – studiestart i august

TILBYDER
Høgskolen i Molde

image
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake/
https://hiksu.no//
#DA291C
style1
paged
Laster poster
/var/www/vhosts/hiksu.no/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://hiksu.no/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off